ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : "Προεκλογικές υποσχέσεις για το φυσικό αέριο "..;

Ο Δήμος Χαλκηδόνος, έπειτα από απάντηση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας (ΕΔΑ_ΘΕΣΣ) σε ερώτημα σχετικά με τις προγραμματιζόμενες επεκτάσεις του Δικτύου Φυσικού Αερίου
στις Δημοτικές Κοινότητές του, ενημερώνει τους δημότες του πως και για το τρέχον έτος (2019) συνεχίζεται απρόσκοπτα το πλάνο επέκτασης του Δικτύου Διανομής που έχουν εκπονήσει από κοινού ο Δήμος και η Εταιρεία.
Πιο συγκεκριμένα ανακοινώνεται πως:
1.Έπειτα από έγκριση της Ρ.Α.Ε.(Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), εντός του 2019 θα ξεκινήσει η επέκταση του Δικτύου Διανομής στις Δημοτικές Κοινότητες Χαλκηδόνας και Αγίου Αθανασίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης 2019 - 2023 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.
2.Εντός του 2019 θα συνεχιστεί η επέκταση του Δικτύου στις Δ.Κ. Κουφαλίων και Ν.Μεσημβρίας.
Με νεότερες ανακοινώσεις ο Δήμος Χαλκηδόνος θα ενημερώνει τους Δημότες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των δράσεων, με σκοπό τη σταδιακή επέκταση του Δικτύου σε όλα τα Δημοτικά του διαμερίσματα.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως είναι ανοιχτή καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου η διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων από πλευράς των ενδιαφερομένων για σύνδεση στο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε εντύπως στα Δημοτικά καταστήματα (Κουφαλίων, Αγίου Αθανασίου, Χαλκηδόνας, Ν.Μεσημβρίας), είτε ηλεκτρονικά απευθείας στην ιστοσελίδα της Εταιρείας Διανομής (www.edathess.gr) ή ακόμη και τηλεφωνικά στα τηλ.11150 και 2310 584 444.

Σχόλια