Κουφαλια : Σταύρος Αναγνωστόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκηδόνος

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και τον ενθουσιασμό στην εκδήλωση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του συνδυασμού μας "Δύναμη Αναγέννησης - Νέα Αρχή" την Κυριακή 21/04/2019!

📍 Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο του ΚΑΠΗ Κουφαλίων, ο επικεφαλής του Συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ανέδειξε τις αξίες, τις θέσεις και τις αρχές μας.
📍Ο κ. Αναγνωστόπουλος ανέφερε την σπουδαιότητα της αλλαγής που χρειάζεται η διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος, για να βελτιστοποιηθούν οι δομές του, καθώς και προχώρησε επιγραμματικά στην παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού μας.
📍Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι πρέπει να προκύψει δυνατή δημοτική αρχή, για να ισχυροποιηθεί η διοίκηση της επόμενης ημέρας, έτσι ώστε να προβεί απαράμιλλα στο έργο της με ικανότητα και σθένος.
📍Επιπλέον, ο κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος τόνισε την σημασία της συνεργασίας, την αξιοποίηση των νέων ανθρώπων του τόπου μας και κατέληξε πως το μέλλον του τόπου μας δε διαπραγματεύεται με μικροπολιτικές πρακτικές.
📍Τέλος παρουσίασε μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και έκλεισε την ομιλία του εν μέσω χειροκροτημάτων, καλώντας όλους τους Δημότες να συμπορευτούν με τον Συνδυασμό και να γίνουν η "Δύναμη Αναγέννησης" για μια "Νέα Αρχή" για το Δήμο Χαλκηδόνος.
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, εσωτερικός χώρος

Σχόλια