ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ : Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας και για όλο τον κόσμο, τιμούμε τα 199 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αλλά γιορτάζουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Τιμούμε τη μνήμη όλων εκείνων των επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών του Έθνους μας, που με πίστη, ομοψυχία, ενότητα και δύναμη, αγωνίστηκαν για την Ελευθερία και Ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Δεν πρέπει να λησμονήσουμε αυτούς που αγωνίστηκαν γι' αυτόν τον τόπο. Συνάντησαν κι αυτοί πολλά εμπόδια και δυσκολίες, όπως έχουμε και εμείς, αλλά τα ξεπέρασαν, όπως ακριβώς θα τα ξεπεράσουμε και εμείς. Αυτό το παράδειγμα πρέπει να το ακολουθούμε για πάντα και ιδιαίτερα στην σημερινή κατάσταση που βιώνουμε. Οφείλουμε τώρα στα δύσκολα να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν πρέπει να σταθούμε κατώτεροι των περιστάσεων, ιδιαίτερα όσοι κατέχουν θεσμικές θέσεις. Χρειάζεται να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη και θα τα καταφέρουμε. Μια μάχη διαφορετική, αλλά μάχη επιβίωσης. Ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα κερδίσουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Σχόλια