ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Προσπαθούν να ματαιώσουν τη συζήτηση για το ΚΕΚ Νεφέλη?

 

"Ύποπτα παιχνίδια"παίζονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το θέμα της συζήτησης που ζήτησαν εκ νέου οι 13 σύμβουλοι για το ΚΕΚ Νεφέλη.
Σήμερα ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Ταχτατζόγλου απέστειλε μία περίεργη επιστολή στους 13 συμβούλους. Τους ζητά να ορίσουν με σαφήνεια τα θέματα της συζήτησης που ζητάνε και να στείλουν εισηγήσεις.
Όμως οι 13 στην επιστολή τους την Παρασκευή προς τον πρόεδρο ήταν σαφείς : του ζητούσαν να ορίσει εκ νέου, τη νέα ημερομηνία συνεδρίασης για την 4η και 5η συνεδρίαση του ΔΣ που αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας.
Έτσι γίνεται σε κάθε συμβούλιο αν δεν υπάρχει απαρτία. Ακόμα και σε αυτά Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται με τα ίδια θέματα.
Αφού λοιπόν ο κ. Ταχτατζόγλου είχε ορίσει για την προηγούμενη Πέμπτη τις δύο συνεδριάσεις, οφείλει να τις ξαναορίσει το συντομότερο βάσει Κανονισμού.
Για ποιο λόγο έρχεται τώρα και ζητά πρωτόγνωρα πράγματα;
Ελπίζουμε να μην είναι αυτό μια προσπάθεια κωλυσιεργίας της διοίκησης στην προσπάθειά της να μην ακουστούν αλήθειες.
 
Ακολουθούν η σημερινή επιστολή Ταχτατζόγλου και η επιστολή των 13 της Παρασκευής.
 
Gabriel Tachtatzoglou
Προς:Μηντζαρίδης Μηνάς gmail,Κοκκινίδου Αναστασία,Οκλαλιώτης Ανδρέας,Ανεστίδης Ανέστης Αντιδήμαρχος,Κορδονούρης Μενέλαος Αντιδ/ρχοςκαι 37 ακόμη...
Τρί 15 Φεβ στις 10:59 π.μ.
Ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζει ότι "....συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται:....όποτε το ζητήσει το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου ή το σύνολο των συμβούλων της μειοψηφίας. Στις ανωτέρω .....περιπτώσεις απαιτείται γραπτή αίτηση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα που θα συζητηθούν."
Παρακαλώ να οριστούν με σαφήνεια τα θέματα που επιθυμείτε να συζητηθούν στη συνεδρίαση που αιτείστε  με αρ. πρωτ. 2237/11-2-22 καθώς και να σταλούν οι σχετικές εισηγήσεις επί των θεμάτων αυτών .
Με τιμή ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Χαλκηδόνος
Ταχτατζόγλου Γαβριήλ.
Κουφάλια 11/02/2022                                        
 ΠΡΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Μετά   την   αναβολή   των   χθεσινών   συνεδριάσεων,   4ης Ειδικής και 5ης  Τακτικής, του Δημοτικού μας Συμβουλίου, παρακαλούμε   όπως   ορίσετε   εκ   νέου   άμεσα   την
ημερομηνία   των   συνεδριάσεων   αυτών   για   τη   συζήτηση των θεμάτων.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά
Βλαχάκη Μαρία
Ευσταθιάδης Λουκάς
Ισμαηλίδης Βλάσιος
Κοσκινάς Ευρυσθένης
Μαρκίδης Παναγιώτης
Μηντζαρίδης Μηνάς
Μηντσιούδης Μαυρουδής
Μπόσκογλου Θεανώ
Παραλικίδου Ευδοκία
Πούντος Χαράλαμπος
Σαμανδαράς Μανώλης
Σιδηρόπουλος Σάββας
Χατζάκος Παναγιώτη
δημότης ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Σχόλια