Κουφάλια news : Νέα εισαγγελική παρέμβαση για το ΚΕΚ "Νεφέλη "

 

Νέα εξέλιξη είχαμε σήμερα, σύμφωνα με  το ρεπορτάζ μας  για το ΚΕΚ Νεφέλη.
Συγκεκριμένα ;  σήμερα το μεσημέρι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δέλτα κ. Χαλβατζής και Χαλκηδόνος κ. Ευσταθιάδης παρέλαβαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΚΕΚ κ. Ναζλίδη, νέα Εισαγγελική Διαταγή η οποία περιλαμβάνει το σύνολο των εγγράφων στο ΚΕΚ Νεφέλη από το 2016 ως και σήμερα.
Σύμφωνα με τη Διαταγή, ο Εισαγγελέας διατάζει να δοθούν στους δυο συμβούλους τα πάντα-όλα από τα οικονομικά στοιχεία του ΚΕΚ (όλες οι αποδείξεις και τα παραστατικά δαπανών, όλες οι αποδείξεις και τα παραστατικά εσόδων, όλα τα οικονομικά στοιχεία τα σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις και τους διαγωνισμούς με την ΚΟΙΝΣΕΠ Στόχος, Ισολογισμοί - Απολογισμοί του ΚΕΚ, Αναλυτικό Ισοζύγιο και πολλά άλλα).
Επίσης διατάζει να δοθούν όλα τα διοικητικά και άλλα έγγραφα και παραστατικά όλων των αποφάσεων για την τελευταία εξαετία. Με λίγα λόγια όλα στη φόρα. Ο Εισαγγελέας διατάζει απόλυτη διαφάνεια και δεν αφήνει τίποτε.
Σημειωτέον ότι οι δύο σύμβουλοι είχαν ζητήσει εδώ και καιρό όλα τα παραπάνω έγγραφα, αλλά  είχαν εισπράξει την απόλυτη άρνηση από τα αρμόδια όργανα στο ΚΕΚ για την παράδοσή τους... - όπως είχαν καταγγελει οι ιδιοι -
 Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.
ΣΤ. ΑΝ. ο "δήμαρχος"
Ζαν...ο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ

Σχόλια