ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Δημοσκόπηση... "Κόλαφος" για το δήμαρχο Χαλκηδόνος

 

 - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - 

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και γυαλιά

"Κόλαφος" για το δήμαρχο τα αποτελέσματα του μυστικού γκάλοπ που έγινε στο δήμο μας τις τελευταίες ημέρες
Σύμφωνα με εγκυρότατη πληροφόρηση -  που είχε ο υπογράφοντας -  από την προηγούμενη Παρασκευή ως τη Δευτέρα έγινε στο Δήμο Χαλκηδόνος γκάλοπ από εταιρία (της οποίας γνωρίζουμε το όνομα αλλά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε ).
Αναγνώστες του «vimaTHESS»  μας ενημέρωσαν για τις ερωτήσεις που δέχτηκαν στο γκάλοπ και πραγματικά έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον
Το γκάλοπ αφορούσε το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι δημότες από τη διοίκηση του δημάρχου Σ. Αναγνωστόπουλου και αν θα τον  ψήφιζαν στις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές
Επίσης μετρήθηκαν και κάποια άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως :
1η ερώτηση: "Πείτε μας 2 προβλήματα που αντιμετωπίζετε σήμερα στο Δήμο Χαλκηδόνος ;
2η ερώτηση: "Γίνονται τεχνικά έργα στην περιοχή από την Δημοτική Αρχή; Υπάρχει δραστηριότητα;"
Η 3η ερώτηση αφορούσε τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την παιδεία
 Οι εγκυρότατες πληροφορίες που μας ήρθαν, αναφέρουν ότι η σημερινή διοίκηση κυριολεκτικά «πατώνει» στης Δημοτικές Ενότητες Χαλκηδόνας και Κουφαλίων ...!!!  ...  και μόλις που έχει διψήφιο αριθμό θετικών απόψεων στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Αθανασίου. (Τα νούμερα τα γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά για προφανείς λόγους δεν  τα ανακοινώνουμε).
Μάλιστα μαθαίνουμε ότι κορυφαίοι αντιδήμαρχοι της σημερινής διοίκησης μόλις έμαθαν το αποτέλεσμα  ( του μυστικού γκάλοπ ) «έπεσαν σε κατάθλιψη» γιατί καταλαβαίνουν πλέον ότι : « το κάρο αυτό δεν τραβάει άλλο» και ανησυχούν πια για την δύσκολη θέση που βρίσκονται και τη «ξημερώνει πολιτικά για αυτούς  η επόμενη μέρα».
 Στη Δημοτική ενότητα Κουφαλίων, -όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του δημάρχου - λίγο – πολύ το περίμεναν ότι δεν θα πήγαιναν καλά. Αυτό που δεν περίμεναν είναι τα πολύ χαμηλά ποσοστά που έχουν στην Ενότητα Αγίου Αθανασίου και ειδικά στη Δημοτική Ενότητα Χαλκηδόνας, όπου η πτώση της διοικητικής παράταξης είναι τεράστια, σε τέτοιο βαθμό που δεν το περίμεναν ούτε οι πιο απαισιόδοξοι.
Άρχισαν τα όργανα …  λοιπόν με αυτήν την «μυστική» Δημοσκόπηση στο Δήμο Χαλκηδόνος !
Μένει να μάθουμε αν η «μυστική» δημοσκόπηση που έγινε ήταν κατά παραγγελία για εσωτερική χρήση ;
 Και...   εάν θα ανακοινωθεί… ;

Σχόλια