ΚΟΥΦΑΛΙΑ NEWS : Άλλο ένα "ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ έργο" ανακοινώθηκε για το δήμο Χαλκηδόνος ...

 

Ξεκίνησαν  - όπως σας έχουμε ενημερωση- τα προεκλογικά έργα στο δήμο Χαλκηδόνος  Ανάλογο και το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από το δήμο Χαλκηδόνος .

" Δήμος Χαλκηδόνος: “Επεσαν” οι υπογραφές για το αποχετευτικό δίκτυο σε Άγιο Αθανάσιο και Αγχιάλο

✅Ξεκινά άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης για την κατασκευή των αποχετευτικών δικτύων στους οικισμούς Αγίου Αθανασίου και Αγχιάλου με στόχο στο τέλος του 2023 να έχουν ολοκληρωθεί και να παραδοθούν στους χρήστες τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο ύψους 2,4 εκατ. ευρώ, το οποίο πριν λίγους μήνες εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του.
✅Σήμερα το πρωί υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκηδόνος (ΔΕΥΑΧ) και της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος,  τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων, Στάθη Αβραμίδη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, Ευστράτιο Πιτίκη. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων,  και υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες των παραπάνω φορέων.
✅Το έργο, το οποίο φέρει τον τίτλο «Κατασκευή και ολοκλήρωση δικτύων αποχέτευσης σε οικισμούς της δημοτικής ενότητας Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος», αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων των περιοχών αυτών. Όπως ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την προστασία της δημόσιας υγείας, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και του περιβάλλοντος συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. “Μετά από πολλά χρόνια απραξίας και αναμονής των κατοίκων μας κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι να καλύψουμε και τον μικρότερο οικισμό μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.
✅Το έργο περιλαμβάνει την «κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος», ύψους 800.000 ευρώ καθώς και την «κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμού Αγχιάλου του Δήμου Χαλκηδόνος», που αφορά στο εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και τους αντίστοιχους αγωγούς μεταφοράς, προϋπολογισμού 1.6 εκατ. ευρώ. "
Τέτοια παλιομοδίτικη πολιτική ούτε ο Λ. Κωστανταρας στην ταινία ο " ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ" δεν έκανε
Κάποιοι νομίζουν οτι απευθύνονται σε "ανεγκέφαλους"
Λυπάμε ... για την "κοροϊδία"   που δυστυχώς  συνεχίζεται ...

Υ.Γ : Κάντε πρώτα το έργο και μετά  ανακοινωστε το...απο τέτοια έργα "ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ" !!!

ΖΑΝ ...  ο ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ !

Σχόλια