ΚΟΥΦΑΛΙΑ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ /Για τα επεισόδια στο ΛΟΥΔΙΑ

 


ΛΟΥΔΙΑΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ως Δ.Σ του Ποντιακού Συλλόγου Λουδία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν και κάθε μία από όλους εσάς που μας στηρίξατε στην εκδήλωσή μας.
Παράλληλα, θα θέλαμε να εκδηλώσουμε τον αποτροπιασμό μας για όλα τα γεγονότα βίας που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να την διακόψουν άδοξα.
Δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να φανταστούμε πως ένα ποντιακό γλέντι με χορό και κέφι, μπορεί να εξελιχθεί σε σκηνικό βίας και τραμπουκισμού.
Αναμφίβολα, τόσο τα μέλη του ΔΣ, όσο και οι χορευτές και οι εθελοντές του συλλόγου, καταδικάζουμε απερίφραστα όλα τα γεγονότα βίας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν αθώοι συγχωριανοί μας στο νοσοκομείο.
Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να ΄δωσουμε ιδιαίτερη σημασία στην στάση των αστυνομικών αρχών οι οποίες, έπειτα από επανηλειμένες οχλήσεις μας έφτσαν στο σημείο με καθυστέρηση 40 λεπτών.
Τέλος, τονίζουμε πως σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Λουδία δεν πρεσβέυει τέτοιου είδους φαινόμενα βίας και δεσμευόμαστε να λάβουμε ως Ποντιακός Σύλλογος τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην εξελιχθεί ποτέ ξανά εκδήλωσή μας σε αρένα.
Με εκτίμηση,
Ποντιακός σύλλογος Λουδία "Οι αετοί του Πόντου"
Το ΔΣ

Σχόλια