Κουφάλια : Μεγάλη ταλαιπωρία στον Δήμο Χαλκηδόνας λόγω της βροχής

Καταγγελία στο Seleo: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Δήμο Χαλκηδόνας λόγω της βροχής. Λεωφορεία δεν εκτελούν τα δρομολόγια και παρατάνε τον κόσμο στη μέση του δρόμουΠροβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης καταγράφονται στον Δήμο Χαλκηδόνας. Κλειστή από τις τρεις το μεσημέρι η διασταύρωση Κουφαλίων (από Χαλκιδόνα για Κουφάλια) και συνεχίζεται η εκτροπή των οχημάτων στα όρια με τον νομό Πέλλας.
Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο seleo.gr,  τα  λεωφορεία του ΟΑΣΘ παρατάνε τον κόσμο στην μέση του δρόμου και επιστρέφουν στα ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με όσα μας αναφέρει ο αναγνώστης, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του δήμου ή κάποιο μηχάνημα να προσπαθήσει να ανοίξει τον δρόμο
Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία του αναγνώστη:
Στα Κουφάλια ο δρόμος εχει κλείσει εδώ και ώρες στο ύψος του λιντλ και δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του δήμου ή κάποιο μηχάνημα να προσπαθήσει να ανοίξει τον δρόμο. Παντελής έλλειψη και αδιαφορία του δήμου στην περιοχή. Επίσης τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ (και συγκεκριμένα η γραμμά 81 προς Κουφάλια) παρατάνε τον κόσμο στην μέση του δρόμου και επιστρέφουν στα ΚΤΕΛ, επειδή απλα πρέπει να συνεχιστούν τα δρομολόγια. Ελλάς το μεγαλείο σου.  Επίσης η ούρα των αυτοκιήητων ειναι τεράστια και στα δυο ρεύματα μη μπορωντας να περάσουν.

seleo.gr

Σχόλια