SPORT : ΠΑΟ Κουφαλίων – ΑΟ Καρδίας 1-3: Τα παραλειπόμενα του τελικού

ΠΑΟ Κουφαλίων – ΑΟ Καρδίας 1-3: Τα παραλειπόμενα του τελικούΤο erasitexnika.gr περισυνέλεξε για εσάς και σας παρουσιάζει τα παραλειπόμενα του τελικού.
*. Αυξημένα ήταν τα μέτρα ασφάλειας στο γήπεδο της Τούμπας, με πάρα πολλούς σεκιούριτι να επιβλέπουν και να ελέγχουν ο καθένας στο χώρο ευθύνης του τον κόσμο που πηγαινοερχόταν ή μπαινοβγαινε στα VIP και τις αίθουσες των δημοσιογράφων.
*. Λίγο μετά τις 14:30 οι ποδοσφαιριστές μαζί με τα τεχνικά τιμ των δύο ομάδων πάτησαν το χορτάρι της Τούμπας και "εξερεύνησαν" το χώρο.
*. Κατά τις 14:50 άνοιξαν τα μπεκ και πότισαν τον αγωνιστικό χώρο.
*. Λίγο πριν την είσοδο των δύο συλλόγων τα μεγάφωνα πήραν "φωτιά" και οι ροκιές αντηχούσαν στη διαπασών, "ηλεκτρίζοντας" το χώρο. Στη συνέχεια έκανε την εμφάνιση της η μπάντα της αστυνομίας και ο εθνικός μας ύμνος σήκωσε όρθιους όλους τους παρευρισκόμενους.
*. Τους παίκτες των δύο συλλόγων και την διαιτητική τριπλέτα συνόδεψαν τα παιδιά από το σύλλογο συνδρόμου Down, ενώ άπαντες φορούσαν ένα άσπρο μπλουζάκι που προέτρεπε σε στήριξη όλων των ανθρώπων για το συγκεκριμένο σύλλογο.
*. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Κουφαλίων είχαν τη μερίδα του λέοντος στις κερκίδες, ωστόσο οι "οπαδοί" του ΑΟ Καρδίας ήταν πιο ζωηροί και δεν σταματούσαν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας του χωριού τους.
*. Δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση ο κόουτς της Καρδίας, Φώτης Αλεξίου, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και κάνοντας όλοι έναν κύκλο τους έδωσε τις τελευταίες οδηγίες.
*. Στο ημίχρονο της συνάντησης όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα από τις μαζορέτες του συλλόγου συνδρόμου Down και το χειροκρότημα που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα ένθερμο για τα κορίτσια που συμμετείχαν στο χορευτικό.
*. Με το που ο ΑΟ Καρδίας ισοφάρισε το ματς, οι φίλοι της ομάδας άναψαν αρκετούς πυρσούς δημιουργώντας για λίγα λεπτά ένα ομιχλώδες τοπίο στο γήπεδο της Τούμπας.  
*. Λίγο πριν το φινάλε του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξαν και οι προβολείς του σταδίου.
*. Ύστερα από την επίτευξη του τρίτου τέρματος των "πρασίνων" ορισμένοι φίλαθλοι των Κουφαλίων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να αποχωρούν στεναχωρημένοι από τις κερκίδες.
*. Η θύρα 4 φαίνεται πως ενέπνευσε τους ποδοσφαιριστές, μιας που τα τρία εκ των τεσσάρων τερμάτων της αναμέτρησης σημειώθηκαν στην εστία που βρίσκεται από εκείνη την πλευρά.
*. Με το logo "ΑΟ Καρδίας Κυπελλούχος 2017-2018" εμφανίστηκαν κατά την απονομή του κυπέλλου οι νικητές.

Σχόλια