ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Εγκαίνια της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή»

Ισχυρή και καθαρή εντολή ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Στ. Αναγνωστόπουλος από τους πολίτες των Κουφαλίων 
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή» και του υποψηφίου Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου. 
Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας των Κουφαλίων αλλά και των άλλων δημοτικών ενοτήτων, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που εξέφρασαν τη στήριξή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκηδόνος, πολίτες αλλά και συνεργάτες και φίλοι της παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή».  
Ο κ. Αναγνωστόπουλος στην ομιλία του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η παράταξή του θα είναι αυτή που θα κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο και ζήτησε από τους πολίτες των Κουφαλίων ισχυρή και καθαρή εντολή για να διοικήσει εκ νέου τον Δήμο Χαλκηδόνος.  
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο «στέλνετε σαφές μήνυμα ότι ο δήμος μας συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία που ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν. Στέλνετε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Δήμος Χαλκηδόνος είναι μπροστά. Ο Δήμος Χαλκηδόνος δεν γυρίζει πίσω, όπως επιθυμούν ορισμένοι».  
«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να αποφασίσουμε: ή θα συνεχίσουμε να προχωράμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας ή να γυρίσουμε πίσω στην εσωστρέφεια, τη μιζέρια και τη στασιμότητα», είπε χαρακτηριστικά. 
Αναφερόμενος στο έργο της Διοίκησής του ο κ. Αναγνωστόπουλος δήλωσε: «Ζήσατε και ζήσαμε μια τετραετία όπου όλα άλλαξαν. Εν μέσω πανδημίας, με την ενεργειακή κρίση να μας ταλανίζει εμείς καταφέραμε να παρουσιάσουμε έργο σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Κατορθώσαμε ως Δημοτική Αρχή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, προωθήσαμε έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων μας και αναβαθμίζουν την περιοχή μας. Με μεθοδικότητα, σταθερότητα και επιμονή, βάλαμε και θα συνεχίσουμε να βάζουμε τις βάσεις ώστε στα επόμενα χρόνια η ανάπτυξη και η ευημερία να φτάσει στους ανθρώπους του τόπου μας, στα παιδιά μας, που πρέπει να κρατήσουμε κοντά μας». Και συμπλήρωσε: «Ο Δήμος Χαλκηδόνος έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε όχι μόνο να τις εξαντλήσουμε αλλά και να τις διευρύνουμε. Εμείς, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, γιατί εμάς μας νοιάζει ο τόπος μας. Μαζί, συντεταγμένα θα προχωρήσουμε στις νέες απαραίτητες και καινοτόμες πρωτοβουλίες για να συνεχίσουμε το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου».  
Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξής του τόνισε ότι έχει ως βασικές προτεραιότητες τα εξής: 
-Την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου. 
-Την αναβάθμιση των κοινωνικών δομών και την προστασία των ευπαθών ομάδων. 
-Τη βελτίωση των βασικών υποδομών του δήμου μας. 
-Το συνεχές ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία και την νεολαία. 
-Την προστασία του περιβάλλοντος. 
-Τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας. 
-Την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη. 
-Την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειας του δημότη. 
-Τη δημοκρατική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και την ενίσχυση των κοινοτικών συμβουλίων με πόρους και αρμοδιότητες. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους αντιπάλους του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «διαδίδοντας ψεύδη και συκοφαντίες, προσπαθούν να εκφοβίσουν τον κόσμο. Πουλώντας εκδούλευση και ψεύτικη αγάπη για τον τόπο τους, νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους συμπολίτες μας. Γιατί τι σημαίνει τελικά αγάπη για τον τόπο μας; Αγάπη για τον τόπο είναι να μην ψηφίζεις τίποτα, ώστε να σταματήσουν όλα ή να προσπαθείς να συνεχίσεις κάθε τι που υπήρχε σε εξέλιξη και να δρομολογήσεις νέα πράγματα, όπως κάναμε εμείς για τα Κουφάλια; Αγάπη για τον τόπο είναι να προσπαθείς να σταματήσεις τις ασφαλτοστρώσεις στην επέκταση των Κουφαλίων και στα άλλα μέρη ή να κάνεις 4,5 χιλιόμετρα νέων ασφαλτοστρώσεων έναντι των 650 μέτρων τα προηγούμενα 20 χρόνια; Αγάπη για τον τόπο σου είναι η πλήρης υιοθέτηση ανώνυμων αβάσιμων καταγγελιών που οδήγησαν στην ανεργία 55 συμπολίτες μας, συμβασιούχους COVID ή η απόλυτη στήριξή τους, όπως κάναμε εμείς μέχρι την τελική δικαίωσή τους;».  
Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι ο Δήμος χρειάζεται σιγουριά, σταθερότητα, αξιοπιστία για να συνεχίσει να προχωρά μπροστά. «Ξεκινάμε λοιπόν να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα, για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Έναν έντιμο και καθαρό αγώνα. Με μια πανίσχυρη παράταξη, που συγκεντρώνει, ό,τι καλύτερο έχει να δώσει, ο Δήμος Χαλκηδόνος. Τους ευχαριστώ όλες και όλους, μέσα από την καρδιά μου, που συστρατεύτηκαν στον κοινό μας αγώνα. Εμείς ξέρουμε και μπορούμε! Να είστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία, θα τα καταφέρουμε! Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Συνεχίζουμε!», κατέληξε.  


Σχόλια