ΚΟΥΦΑΛΙΑ : Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος,   Στ. Αναγνωστόπουλος από τον Άγιο Αθανάσιο 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Μπροστά σε πλήθος πολιτών του Αγίου Αθανασίου, που γέμισαν τον εξωτερικό χώρο μπροστά από το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης
«Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή» ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 
Στην τελετή των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα πρωί, παρέστησαν υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας του Αγίου Αθανασίου αλλά και των άλλων δημοτικών ενοτήτων, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που εξέφρασαν τη στήριξή τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκηδόνος, πολίτες αλλά και συνεργάτες και φίλοι της παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης- Νέα Αρχή».  
«Σας ευχαριστώ θερμά για τη σημερινή παρουσία σας. Εγώ και οι συνεργάτες μου, όλοι εμείς στην «Δύναμη Αναγέννησης -  Νέα Αρχή» αντλούμε αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο για να προχωρήσουμε το έργο μας», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος κατά την έναρξη της ομιλίας του.  
Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφερόμενος στο έργο της Διοίκησής του τόνισε μεταξύ άλλων: «Πέραν των προβλημάτων της καθημερινότητας και των στόχων των οποίων θέσαμε για τη βελτίωσή της και πέρα από την έναρξη σημαντικών έργων, έγινε μια ιδιαίτερη προσπάθεια και πίεση για την κατασκευή και δρομολόγηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, που προσδοκούσε επί χρόνια η περιοχή μας και που ουδέποτε ασχολήθηκαν τα χρόνια της διοίκησής τους, αυτοί που επανεμφανίσθηκαν και διεκδικούν εκ νέου την εμπιστοσύνη σας». Επιγραμματικά αναφέρθηκε στα έργα του φυσικού αερίου που εξελίσσονται σχεδόν σε όλη την επικράτεια του Δήμου, στην έναρξη της κατασκευής του προαστιακού σιδηροδρόμου δυτικής Θεσσαλονίκης στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος με σταθμούς σε πρώτη φάση σε Αγχίαλο, Άγιο Αθανάσιο και Γέφυρα, στα έργα βελτίωσης όλων των οδικών αξόνων που διέρχονται από τον Δήμο Χαλκηδόνος όπου οι παρεμβάσεις είναι ορατές, στον ολικό καθαρισμό της κοίτης της Βαρδαρόβασης κ.α.  
Ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε επίσης ότι εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότηση και ολοκληρώνεται η μελέτη αντιπλημμυρικών έργων στα ρέματα εντός της Αγχιάλου και στο μύλο Μαλαματάρη στη Μεσημβρία, ενεργοποιήθηκε το ζήτημα της ολοκλήρωσης της ενωτικής Σίνδου με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Εδέσσης, με κόμβο στο ύψος της παλιάς ΒΑΛΚΑΝ, όπου ολοκληρώθηκε η μελέτη και πάει προς δημοπράτηση, ενώ γίνονται ενέργειες και ασκούνται πιέσεις προς τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Υποδομών για την επαναδημοπράτηση του αρδευτικού δικτύου Νέας Μεσημβρίας, έργο το οποίο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και πρέπει να επαναδημοπρατηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο. Όπως χαρακτηριστικά είπε «συνολικά φέτος υλοποιούμε ένα τεχνικό πρόγραμμα με έργα της τάξης των 20 εκατ. ευρώ». 
«Στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής μας, οι πολίτες δείχνουν μαζικά την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας, γιατί ξέρουν καλά μέσα τους, ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και την αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας. Συστρατεύονται καθημερινά στον μεγάλο και νικηφόρο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ, γιατί αντιλαμβάνονται πως εκφράζει με την αλήθεια του, τη μοναδική δυναμική προοπτική για να συνεχίσει ο τόπος μας στη νέα σύγχρονη αυτοδιοικητική εποχή», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι «την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου οι πολίτες θα δώσουν την τελική απάντησή τους και θα μας αναδείξουν νικητές της εκλογικής αυτής αναμέτρησης».  
«Σας ζητώ να κρίνετε και να συγκρίνετε το δικό μας ψηφοδέλτιο με ό,τι έχει παρουσιαστεί από τους άλλους μέχρι σήμερα. Να συγκρίνετε το ήθος, τις γνώσεις, το τεχνοκρατικό πνεύμα, την εντιμότητα, την αξιοσύνη, την εργατικότητα και την μαχητικότητα του καθενός. Νοιώθω τυχερός και υπερήφανος, που πάρα πολλοί ικανοί συμπολίτες μας ήρθαν μαζί μας και συμβάλλουν, με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, στον κοινό μας στόχο, συμμετέχοντας σ’ αυτή την ομάδα. Μια ομάδα πανέτοιμη, που θα δώσει έναν δίκαιο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα και θα τον κερδίσει. Μετά από τα τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς, σας ζητώ να εμπιστευτείτε και πάλι αυτήν την εξαιρετική ομάδα ανθρώπων του συνδυασμού μας και να δώσουμε όλοι μαζί το νικηφόρο αγώνα», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος. 


Σχόλια