SPORT : ΠΑΟ Κουφαλίων – ΑΟ Καρδίας 1-3: Οι δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών

ΠΑΟ Κουφαλίων – ΑΟ Καρδίας 1-3: Οι δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγώνΔιαβάστε τι δήλωσαν αναλυτικά για τον τελικό τόσο οι προπονητές των δύο συλλόγων, όσο και οι αρχηγοί τους.
Φώτης Αλεξίου (προπονητής ΑΟ Καρδίας): "Αφού καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ για πρώτη φορά, ήμασταν αναγκασμένοι και να πάρουμε το κύπελλο. Αν και στο ποδόσφαιρο σε έναν τελικό δεν υπάρχει η μικρή και η μεγάλη κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η κάθε ομάδα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς πολλοί πίστευαν ότι ο ΑΟ Καρδίας θα είναι ο σάκος του μποξ της Γ΄Εθνικής λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας των παικτών μας, αλλά διαψευστήκανε. Από εκεί και πέρα ο πρώτος μας στόχος, η κατάκτηση του κυπέλλου εκπληρώθηκε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Κουφάλια ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκαν. Στο δεύτερο μέρος μίλησα στους ποδοσφαιριστές μου που λόγω του νεαρού της ηλικίας τους ήταν αγχωμένοι και προσπάθησα να τους αποφορτίσω, διώχνοντάς αυτό τους το βάρος. Όπως και έγινε, μιας που όταν έχεις στην ομάδα νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες, κάποτε οι κόποι τους δικαιώνονται. Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένεια μου και μετά στο χωριό της Καρδίας. Θεωρώ ότι το κύπελλο της ΕΠΣΜ μου πάει προσωπικά, αφού το κέρδισα τρεις φορές ως ποδοσφαιριστής, μία ως τεχνικός διευθυντής και τώρα ως προπονητής. Το μόνο που έμεινε είναι να το πάρω και ως πρόεδρος".
Ανέστης Τσιτενίδης (προπονητής ΠΑΟ Κουφαλίων): "Πέρσι είχαμε καταφέρει να πάρουμε το κύπελλο. Φέτος, στα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε για το θεσμό έβαζα αναπληρωματικούς, ωστόσο όταν φτάσαμε στην οκτάδα αποφασίσαμε πως θέλαμε να το ξαναπάρουμε. Πιστεύω ότι τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και σε όλο το 90λεπτο δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην παράταση μετά το δοκάρι που είχαμε δεχτήκαμε το 1-2, ενώ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους το 1-3 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε όμως να δώσουμε ένα καλό θέαμα σε όλο τον κόσμο".
Μιχάλης Ξανθόπουλος (αρχηγός ΑΟ Καρδίας και MVP του τελικού): "Νομίζω ότι τα Κουφάλια ήταν καλύτερα στο πρώτο μέρος, καθώς εμείς μπήκαμε μουδιασμένοι και αγχωμένοι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε στο ματς με στόχο να το χαρούμε και το γυρίσαμε. Συγχαρητήρια στα Κουφάλια και πιστεύω ότι θα είναι η ομάδα που θα πάρει και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Αφιερώνω το κύπελλο στην οικογένεια μου και ιδιαίτερα στη μητέρα μου που δεν ήταν εδώ και στην ομάδα μας".
Κώστας Χαριζάνης (αρχηγός ΠΑΟ Κουφαλίων): "Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι γιατί καταθέσαμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ άδικο το σκορ. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος στο δεύτερο. Μετά το 1-1 βγήκε μια κόπωση από την ομάδα μου, γι αυτό και ήρθε το πρώτο γκολ στην παράταση και έπειτα το δεύτερο. Στόχος μας είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον μπροστά της".

Σχόλια