Χαλκηδόνα : ΖΗΣΗΣ ΒΑΙΝΑΣ " Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας..."


ΖΗΣΗΣ ΒΑΙΝΑΣ :
" Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας..."
Αγαπητοί Συνδημότες -σες 
Με συναίσθηση ευθύνης και χρέους σας ανακοινώνω την Υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάιο 2019 .
Συγκροτούμε μια νέα αυθεντική κίνηση με απλούς πολίτες του Δήμου μας .
Πιστεύουμε ότι το καινούργιο ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ και βγαίνει μέσα από την κοινωνία και όχι από τα σχεδιαστήρια κάποιων πολιτικών γραφείων .
Φίλες και Φίλοι 
Στα πλαίσια αυτής συλλογικής προσπάθειας ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για την κοινή μας πορεία.Η συμμετοχή σας και η στήριξή σας αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ για την ΝΕΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ , έτσι ώστε να μετατρέψουμε όλα αυτά που μας στεναχωρούν και μας ταλαιπωρούν σε μια ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε όλες τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του Δήμου μας με ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ -ΣΥΝΕΠΕΙΑ .
Οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο μας έχοντας ως συνοδοιπόρους ανθρώπους με όραμα και θέληση για ένα Δήμο Χαλκιδόνος που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και θα είναι αρωγός στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών του .
Μαζί μου σε αυτήν τη προσπάθεια για τις κοινές αγωνίες για τον τόπο μας έχουν συστρατευθεί πολίτες απο όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκηδόνος .
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ

ΖΗΣΗΣ ΒΑΙΝΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Σχόλια