Κουφάλια : Σύμπραξη Ευθύνης για το Δήμο Χαλκηδόνος - Κατατέθηκε ο φάκελος του συνδυασμού


Κατατέθηκε εχθές, 5 Μαΐου 2019, ο φάκελος του συνδυασμού μας «Σύμπραξη Ευθύνης για τον Δήμο Χαλκηδόνος» στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. 

Ο συνδυασμός μας, ένα σύνολο ανθρώπων ικανών, έμπειρων, με γνώση και όρεξη για δουλειά, πολυσυλλεκτικός στη βάση ρεαλιστικών προτάσεων και συναινέσεων, αναδύθηκε ως απάντηση στην ανάγκη ύπαρξης μίας δυνατής και δυναμικής επιλογής για την αναβίωση του τόπου μας, σε ένα γενικότερο πλαίσιο αποτελμάτωσης και στασιμότητας. 

Η πίστη στους στόχους μας, οι απαρέγκλιτες αρχές και αξίες μας, αποτελούν οδηγό της πρωτοβουλίας μας. Αποκαλύπτουν, όμως, ταυτόχρονα, την αδυναμία των αντιπάλων μας, που κατέφυγαν σε βεβιασμένες πρακτικές ανταλλαγής και μετακίνησης υποψηφίων, προκειμένου να καλύψουν τα προαπαιτούμενα της συμμετοχής τους. 

Ο συνδυασμός μας, η «Σύμπραξη Ευθύνης για τον Δήμο Χαλκηδόνος», παραμένει σταθερός, αρραγής, δυνατός και αισιόδοξος. Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τη συμπόρευσή τους στον κοινό αγώνα μας και καλώ όλους τους συνδημότες που ενδιαφέρονται ουσιαστικά για τον τόπο μας, τον Δήμο Χαλκηδόνος, να μας δώσουν, με τη ψήφο τους, τη δυνατότητα να παλέψουμε εξ ονόματός τους, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, ανταποκρινόμενοι στις δεσμεύσεις μας απέναντί τους.

Σχόλια