ΚΟΥΦΑΛΙΑ NEWS : Ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου Κουφαλίων


Ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου Κουφαλίων
Σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 κατά την τακτική συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Κουφαλίων για το μήνα Φεβρουάριο, όπου παρευρέθηκαν η πρόεδρος και όλα τα μέλη, αποφασίσαμε ομόφωνα να εκφράσουμε δημόσια τη λύπη μας για την ανάρτηση του άρθρου στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα e-koufalia με τον τίτλο «Μαύρο στην ενημέρωση από το τοπικό συμβούλιο Κουφαλίων».

Το τοπικό συμβούλιο στους έξι μήνες που ασκεί τα καθήκοντά του έκανε όλες τις τακτικές αλλά και έκτακτες συνεδριάσεις. Οι προσκλήσεις αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων του δήμου και σε πολλές από αυτές τις συνεδριάσεις παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος καθώς και κάποιοι συμπολίτες μας. Από την αρχή δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook στην οποία οι συμπολίτες μας έγραψαν και γράφουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Όπως αναφέρεται και στο ίδιο άρθρο, δεν έχουμε ακόμη δικό μας γραφείο και αυτό δυσχεραίνει σημαντικά το έργο μας. Ήταν και είναι στις προθέσεις μας η εξωστρέφεια. Θεωρήσαμε όμως σημαντικότερη την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων κατά το μέτρο των δυνατοτήτων με βάση τις αρμοδιότητές μας, κάτι που άσχετα από το αν δημοσιοποιήθηκε η όχι, πιστεύουμε ότι το πραγματοποιήσαμε επιτυχώς. Εξάλλου και η ίδια η εφημερίδα ανάρτησε την πρωτοβουλία μας για τις γιορτές των Χριστουγέννων όπου μοιράστηκαν δέματα σε όλους τους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται οικονομικά. Οι επιφυλάξεις μας περισσότερο έχουν να κάνουν με τα τεχνικά προβλήματα που είχαμε και έχουμε, όπως για παράδειγμα η έλλειψη κατάλληλου χώρου, παρά ότι αποφεύγουμε τη δημοσιότητα.
Δηλώνουμε τέλος ότι το τοπικό συμβούλιο ήταν και θα είναι πάντα κοντά στους συμπολίτες μας και στα προβλήματά τους και θα συνεχίσουμε εντατικά τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη πόλη.


Η Πρόεδρος: Χρυσή Γκαλπίδου


Τα Μέλη: Πανδώρα Βαρελά
Χαράλαμπος Γκορίδης
Ισίδωρος Βλαϊκούδης
Ματθαίος Παυλίδης
Ιωάννης Μισιούδης
Αριστοτέλης Αλωπούδης


ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΝΕWS 

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 

Σχόλια