Κουφάλια : Συνεδρίαση για το ΚΕΚ Νεφέλη αύριο  Πέμπτη 17 Μαρτίου

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

δημοτης ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ !

Αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 6  το απόγευμα θα γίνει η πολυαναμενόμενη Ειδική Συνεδρίαση για το ΚΕΚ Νεφέλη την οποία ζήτησαν 14 σύμβουλοι.
Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το αν προσέλθει στη συζήτηση ο Συντονιστής του ΚΕΚ και δημοτικός σύμβουλος κ. Σαραφίδης. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά (πριν ένα μήνα) ο κ. Σαραφίδης και σύσσωμη η Παράταξη του «Σύμπραξη Ευθύνης» απείχε από τη συνεδρίαση χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, γεγονός που δημιούργησε εύλογες απορίες και πολλά ερωτηματικά.
Περιμένουμε να δούμε αν θα επιλέξει την ίδια τακτική και την Πέμπτη. Είναι σίγουρο ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά, θα φέρει μεγάλο προβληματισμό για τους λόγους και τις αιτίες που γίνεται κάτι τέτοιο.
Πάντως η κοινή λογική  λέει ότι οφείλει να παραστεί ο κ. Σαραφίδης γιατί είναι ο πιο αρμόδιος να απαντήσει στα ερωτήματα αφού είναι επί τόσες δεκαετίες στο ΚΕΚ.
Επίσης περιμένουμε να δούμε και τη στάση που θα τηρήσει η Παράταξη του κ. Αναγνωστόπουλου.
Θα είναι παρόντες ;
Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βαϊνάς είναι αντιπρόεδρος του ΚΕΚ. Οι 14 σύμβουλοι ζητούν ευθέως από τον ίδιο να παραστεί για να δώσει τις απαντήσεις που του ζητάνε.
Πάντως η συνεδρίαση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από όλους .

Θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας.

https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-11401

Ακολουθεί η πρόσκληση της συνεδρίασης.
 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.




Σχόλια