Κουφάλια : Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ με θέμα “Η νέα ΚΑΠ” στον Αγ. Αθανάσιο

 

ΣΥΡΙΖΑ ΄Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ 

Έγινε την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό κατάστημα του Αγίου Αθανασίου εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ .
Θέμα της συνάντησης “Η νέα ΚΑΠ”.
Εισηγητής ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές. Το θέμα πολύ σοβαρό και πολύπλευρο. Στην συζήτηση πήραν μέρος εκπρόσωποι συνεταιρισμών, παραγωγοί, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος στην ΕΒΖ Χρήστος Ρώσσιος κ.α.
Έγιναν προτάσεις για ζητήματα οργάνωσης της παραγωγής στο κάμπο μας, για θέματα αντιμετώπισης του κόστους παραγωγής, για τα προβλήματα του ΕΦΚΑ, για την έλλειψη στήριξης των αγροτών που θέλουν να μείνουν στην παραγωγή. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την εμπειρία που αποκόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ όσοι βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και διαβεβαίωσε πως την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει δικαιολογία και ατολμία. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως η χάραξη Εθνικής πολιτικής στα Αγροτικά είναι επιτακτική ανάγκη και αφορά το σύνολο του πολιτικού κόσμου και των αγροτών.
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ετοιμάζεται να κατατεθεί τους επόμενους μήνες ολοκληρωμένο σχέδιο συμφωνίας των παραγωγικών φορέων και των συνεταιρισμών με τον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στους βασικούς άξονες που πρέπει να ακολουθήσουμε την επόμενη δεκαετία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Σχόλια