Κουφάλια NEWS : Λαϊκή συσπείρωση / Ψήφισμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία

 

Στο δημοτικό συμβούλιο της δευτερας κατατέθηκαν τρία ψηφίσματα σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.  Απο την Λαϊκή συσπείρωση, τους Ενεργούς δημότες, και την διοίκηση του Δήμου. Στο πνεύμα καλής θέλησης καναμε πρόταση στους Ενεργούς δημότες να αποσύρουμε το δικό μας εφ΄όσον εσωματωθεί η τελευταία παράγραφος.  δεν το αποδέχτηκαν και τελικά πέρασε το ψήφισμα της διοίκησης. Επιμείναμε σε αυτό γιατι και σάυτη την συμμετοχη στον πόλεμο η Ελλαδα παλι χαμενη θα βγει εγκλωβισμένη στο φόβο της τούρκικης απειλής, παρ΄όλο που η απειλή σαν δαμόκλειος σπάθη απο το ίδιο το ΝΑΤΟ  ΔΙΑΤΗΡΕΊΤΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΜΑΣ.....
  ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
     Οι τελευταίες εξελίξεις,μετά την στρατιωτική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία,προκαλούν την μεγάλη ανησυχία των λαών ολόκληρου του κόσμου,για τις άμεσες συνέπειές τους,καθώς και για την ορατή πιθανότητα για περαιτέρω κλιμάκωση με απρόβλεπτα αποτελέσματα .
        Καταδικάζουμε απερίφραστα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία,σαν μια ακόμη πράξη,αποτέλεσμα της όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικων ανταγωνισμών μεταξύ της Ρωσίας από την μια πλευρά και των ΗΠΑ,Ε.Ε,ΝΑΤΟ, από την άλλη.
       Η επέμβαση αυτή αποτελεί έναν ακόμη κρίκο των πολέμων και επεμβάσεων ,όπως στην Κύπρο,την Γιουγκοσλαβία,το Ιράκ ,την Συρία,το Αφγανιστάν και αλλού!
      Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει την ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου. Η Ρωσία που το επικαλείται, μιλώντας για "εγκλήματα" της άλλης πλευράς,σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να εφαρμόζει την ίδια ακριβώς εγκληματική πολιτική!
        Ζητάμε τον άμεσο τερματισμό των εχθροπραξιών, που βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των δύο λαών, που έζησαν για πολλά χρόνια ειρηνικά μεταξύ τους,συμπεριλαμβανομένης και της εκεί Ελληνικής ομογένειας.
        Άμεση απόσυρση των Ρωσικών στρατευμάτων στα εδάφη της Ρωσίας.
     Επίσης απαιτούμε να μην υπάρξει καμία εμπλοκή και συμμετοχή της χώρας μας σε αυτήν την ιμπεριαλιστική διένεξη.Οι λαοί όλης της γης μπορούν ,θέλουν και πρέπει να ζήσουν ειρηνικά!

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Σχόλια