ΚΟΥΦΑΛΙΑ NEWS : Καταγγελίες ΒΟΜΒΑ... στο δημοτικό συμβούλιο !

 

στη φωτο ο πρόεδρος της κοινότητας Αγχιάλου κ Ηλίας Συριανός που καταγγελει  τον δήμαρχο

Οι σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Αναγνωστόπουλου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτές που επισκίασαν την επόμενη μέρα τα πάντα στο δήμο Χαλκηδόνος
Η πρώτη αφορά την καταγγελία του προέδρου της κοινότητας Αγχίαλου κ Ηλία   Συριανου ο οποίος μεταξύ άλλων κατήγγειλε  ότι «ο δήμος πληρώνει το ρεύμα  ιδιώτη που νοικιάζει  δημοτικό κτήριο στην Αγχίαλο …!!!  Η συγκεκριμένη αυτή ιδιώτης – πάντα σύμφωνα με τη καταγγελίες στου κ Συριανού -  ανήκει στο άμεσο περιβάλλον του κ Αναγνωστοπούλου…!!!
Άφησε  δηλαδή άμεσες υπόνοιες -  ο κ Συριανος -  ότι ο δήμαρχος κλείνει τα μάτια λόγο της προσωπικής σχέσεις που έχει με την ενοικιάστρια…!!!
Το θέμα όπως ήταν αναμενόμενο πήρε μεγάλες διαστάσεις … με τον κ Κορώνα  απευθυνόμενος στο δήμαρχο να ρωτάει :  «αν Ισχύουν   οι καταγγελίες του κ Συριανού τότε υπάρχει μέιζον ηθικό θέμα για το δήμαρχο .Είναι δυνατόν – αναρωτήθηκε ο κ Κορώνας -  ο δήμος να πληρώνει ρεύμα σε ιδιώτη και χωρίς μάλιστα να πλήρη της νόμιμες προϋποθέσεις Ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης κ Μ Μιντσιούδης χαρακτήρισε  πρωτοφανές το γεγονός και ζήτησε να ενημερωθεί επι του θέματός…
Το άλλο θέμα που «στρίμωξε τον δήμαρχο» ήταν οι καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου κ Ευσταθιάδη και του πρώην προέδρου της κοινότητα Γέφυρας  κ Σαβελη  ότι : η ιδιωτική εταιρία δημιουργεί προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες  των αγροτών της γέφυρας αφού καθημερινά γίνεται διέλευση φορτηγών μέσα απο αγροτικούς δρόμους . Αυτή η διέλευση – είπαν -  σηκώνει σύννεφα σκόνης τα οποία επιβαρύνουν τους αγρότες .
Για το θέμα αυτό  στο δεκάλεπτο του δημότη μίλησαν αγρότες από την γέφυρα οι οποίοι κατήγγειλαν τον δήμαρχο για το «επίμαχο» θέμα…
Ένα άλλο θέμα που  ο δήμαρχος προσπαθούσε να το υποβαθμίσει συνεχώς  με τη στάση του …  ήταν η κλοπή του Κολυμβητηρίου ... !!!
Τέλος δέχθηκε σκληρή κριτική από τον κ Μ Μιντσιουδη για τους  λογαριασμούς των νερών που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες Χαλκηδόνος αφού όπως είπε : « είναι υπέρογκα τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι δημότες Χαλκηδόνος και παρα τους δύσκολους καιρούς δεν κάνεις  τίποτε για να τους προστατέψεις …»

"... φύγετε ρε ...  μην μας ξεφτιλίζεται άλλο..."

πηγη : "VIMA THESS"

Σχόλια